
Öncelikle 23 NISAN COCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.ÇOCUKLARIMIZ HER ZAMAN MUTLU VE HUZURLU OLSUN.
Bugun sızlerle elmalı pastamı paylasmak ıstıyorum.Bu arada cok mutluyum kızım 3-4 gunluğune bızlerı gormeye geldı.Kara kızımı ne kadarda ozlemişim.Hasretlık çok zooooor.Allah ıylık ve sağlık larını versınde.Geleceği için hasretliğe dayanacağız artık.O uyurken bende bu pastamı sızlerle paylasayım dedım .B u arada arkadasımız Nigara kolaylar gelsın dıyorum.Sozu fazla uzatmadan tarıfe geceyım.
MALZEMELER
- 2 YUMURTA
- IPAKET KATI YAĞ
- I PAKET KABARTMA TOZU
- 4ELMA
- TARCIN VE CEVIZ
- 1CAY BARDAĞI PUDRA SEKER
- ALDIĞI KADAR UN(TARIFTE BOYLE VERMIŞ ORTA KIVAMDA OLSUN)
- YAPILIŞI
- YUMURTA,K.T,P.ŞEKERVE SANAYI KARISTIRDIK(BEN SIVI YAĞ KULLANDIM)
- HAMURU YAĞLANMIŞ TEPSIYE DOK
- YALNIZ BI DAMLA HAMURDAN AYIR
- IÇI USTUNE YAY
- AYIRDIĞIN HAMURU BIRAZ UNLAYARAK KATILAŞTIR
- SONRABU HAMURU PASTANIN UZERINE RENDELE HER TARAFA GELECEK ŞEKILDE
- FIRINDA 170 DERECEDE PIŞIR
FIRINDAN CIKTIKTAN SONRA BOL BOL PUDRA SEKERI SERP.
ICININ HAZIRLANIŞI
RENDELENMİŞ ELMA,TARCIN VE SEKERI HAFIF BIR SEKILDE PISIR.ARZU EDERSEN ICINE CEVIZDE ATABILIRSIN(IÇ SOĞUYUNCA HAMURUN UZERINE YAYILACAK)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder