DÜDÜKLÜ TENCEREDE ZEYTİNYAĞLI BAKLA


Yine pratik düdüklüde yaptığım bakla yemeğini paylaşmak istedim...
1 adet küçük soğanı z.yağda soteledim...
1 yemek kaşığı biber salçasını ekleyip yağla biraz kavurdum.
3 yemek kaşığı rende domates ekleyip üzerine ayıklanmış baklalarımı ve 1 adet havucumu,tuzumu  ilave ettim..
Birkaç dakika pişince 1 su bardağı su koyup düdüklümün kapağını kapadım..Fışlama sesinden sonra 5 dakika pişirip altını kapadım..İlk sıcağı çıkınca kapağını açtım..Normalde dereotunu tamamen yemeğin içine doğruyorum nasıl olduysa unutmuşum hemen fotoyu çekerken tabağın kenarına bir dal dereotu iliştiriverdim. :)) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder