PORSELEN DEMLIK CAY SAATI TARIFLERI -17 VE KISIR
Arkadaşlar bahar geldi kısır mevsimi açıldı.Biz çayın yanına kısırı çok severiz.Arkadaşlarla toplandık mı hep beraber çay demlenene kadar kısırı yaparız.Yanında turşu veya yeşilliklerle çok güzel yenir.Etkinliğe kısırla katılmaya karar verdim.Sevgili Belgin bu haftaki ev sahibim.Kendisine kolaylıklar dilerim.Sözü fazla uzatmadan tarifini herkesin bildiğini varsayarak sadece bazı tüyolar vermek istiyorum. Kısır bol baharat ve yeşillikle güzel oluyor.Ben içine havuç bile rendelerim.Yeşillikleri katmadan önce elimle iyice çiğ köfte yoğurur gibi yoğururum.Nar ekşisi de pek yakışır ve ayrı bir lezzet verir.Yine de bilmeyenler için arkadaşım Almula tarif yayınlamıştı onun linkini yayınlıyorum.Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder